19. helmikuuta 2017

9 randoms about me

Jippii, muutto paketissa! En ole enää kahden asunnon loukussa, vaan saan ihan kaikessa rauhassa alkaa keskittymään vauvan saapumiseen täällä Oulussa. Huippu fiilis kun on kaikki omat jutut täällä mukana, eikä tarvitse joka päivä miettiä että mitähän vaatteita mulla oli mukana tai mistähän lukisin opiskelujuttuja kun kaikki kirjat on Tampereella. Ihmeen vähällä sitä kyllä pärjäsi melkein kuukauden. Tuntuu luksukselta nyt kun omat rakkaat tavarat ovat käden ulottuvilla :).

Ajattelin kertoa tähän 9 randomia juttua itsestäni, koska mielestäni nämä pienet ja isommatkin jutut kertovat aina yllättävän paljon kirjoittajastaan.
 Jakaako joku  näitä samoja randomeja (kummallisia) juttuja kanssani?

1. Nyt kun muutto on ohi, niin muuttoja on plakkarissa yhteensä 10! Muutin ensimmäistä kertaa 16-vuotiaana pois kotoa, ja olen siis nyt asunut kuutisen vuotta omillani. Nuoreen ikääni nähden olen siis kerännyt jo aika monta muuttoa alle ja seuraavan tiedän jo häämöttävän parin vuoden päässä, kun pitää vaihtaa suurempaan asuntoon...

2. Perheenlisäyksestä ja onnellisesta parisuhteesta huolimatta en haaveile häistä laisinkaan. Toki naimisiin tahdon, eikä haittaa vaikka se tulisi nopeastikin (vink vink!), mutta minulle passaisi vaikka maistraattivihkiminen prinsessahäiden sijaan.

3. En ole ikinä seurannut mitään TV-sarjoja kovin intohimolla, ainakaan mitään "hittisarjoja". Kaikki kavereideni seuraamat sarjat kuten esimerkiksi Greyn anatomia, OITNB, TVOF, Gossip Girl, jne eivät ole ikinä kiinnostaneet, ja olenkin ihan pihalla aina kun keskustelu kääntyy sarjojen pariin.

4. Monien mielestä minulla ja poikaystävälläni on aika reipas ikäero. Itse ei sitä olla ikinä ajateltu niin, mutta onhan sitä tosiaan peräti yhdeksän vuotta!

5. Inhoan kaupungissa, tai ainakin keskustan tuntumassa asumista. Tässä elämänvaiheessa joo ihan kätevää, mutta oikeasti haluaisin asua maalla. Haaveitteni asuinpaikka on omakotitalo jossain, missä naapurit eivät näy eivätkä kuulu!
6. Otin korvareiät vasta 17 vuotiaana (olin lähemmäs 18!) . En osaa sanoa yhtään että miksi näin. Olisin voinut ottaa ne vaikka pikkutyttönä mutta en ilmeisesti ollut asiasta kiinnostunut (?). Napakorun sen sijaan otin jo 15- vuotiaana, ja se oli silloin ihan pakko saada! :D

7. Mursin käteni 13- vuotiaana, ja käsi on edelleen mutkalla. Käsi ei siis leikkauksista huolimatta suoristunut koskaan, vaan siinä on edelleen pikku mutka. Ei se tietenkään mitenkään pahasti näy, jos ei osaa katsoa, mutta itse huomaan sen tietyissä liikeradoissa jatkuvasti. Esimerkiksi etunojapunnerrukset vaatii erityistä huolellisuutta, jotta saan niitä tehtyä.

8. Soitin pianoa esikouluikäisestä lähtien melkein 10 vuotta, mutta lopetettuani noin kuutisen vuotta sitten en ole soittanut laisinkaan. Tuli ilmeisesti totaalikyllästyminen?...

9. Inhoan maidon makua. Monien mielestä tämä on tosi outoa, sillä maito on niin "tavallinen" maku. Inhottaa jo pelkkä maidon haju, ja liiallinen maidon haju/maku esimerkiksi smoothiessa on ehdoton nounou!

Ensi viikon saakin aloittaa melko rennoin ottein, sillä opiskelujen suhteen helpotti entisestään, kun tentin viime viikolla yhden pitkään roikkuneen tentin pois alta.. Tarkoitus on kirjoitella hieman enemmän mammajuttuja tännekin, nyt kun aikaa löytyy enemmän. Palataan pian niiden aiheiden merkeissä! :)

4 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus! :) täytyy varmaan taas itsekkin tehdä joku tälläinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Näitä on mun mielestä aina kiva lukea muidenkin blogeista, joten ihmeessä tekemään!

   Poista
 2. Löysin vasta blogisi ja aihe kiinnostaa, koska logopedia (haku vasta) ja vauva 8 kk. Jesss mikä yhtälö �� Kohta 8 story of my life !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, meillä on melko samat meiningit meneillään! Vähä eri järjestyksessä vaan :) Tsemppiä pääsykokeisiin!!

   Poista