20. helmikuuta 2017

Vauvalle vaatekaappiin

Alunperin piti kirjoitella tänne hieman omasta pukeutumisesta, mutta en malttanut olla hypistelemättä näitä ihania minikokoisia vaateihanuuksia! Tampereella viikonloppuna käydessäni löysin muutaman uuden jutun lisää, ja näitähän alkaakin kertyä ihan huomaamatta vaatekaapin täytteeksi. Housut - Molo Kids
Unipupu - H&M
T-Paita - Burberry
Body - H&M
Sukat - Lindex

Niin kuin näistä tämänkin postauksen kuvista voi päätellä, ei tällä äidillä ole kovin selvää visiota tulevan beibin tyylisuunnasta. Ja eipä tietenkään tarvitse ollakkaan. Miten minusta tuntuu että monilla on kuitenkin jotkin hyvin tietyt merkit ja tyylit joita ostavat jo ennen vauvan syntymää. Itse haihattelen välillä pinkkejä prinsessaunelmia ja välillä jotain hyvin paljon yksinkertaisempaa ja noh - tyylikkäämpää. Minulla on kuitenkin kokemusta lastenvaatteista ajalta, kun työskentelin niiden parissa, ja varmaan ne omatkin mieltymykset tarkentuvat tässä ajan mittaan.

Minulle ei myöskään merkkaa se, onko vaate tiettyä tunnettua merkkiä vai ihan ketjuliikekamaa. Toki joissakin tuotteissa olen huomannut että laadusta kannattaa maksaa, mutta siinäkin asiassa löytyy vaihtelua todella paljon. En myöskään välitä onko vaate upouusi vai kirppikseltä, kunhan se on siisti, käytännöllinen ja miellyttää omaa silmää. On kuitenkin huippujuttu että nykyisin löytyy tyylejä ja malleja joka makuun, ja lastenvaatteisiin panostetaan aiempaa enemmän.

Olen myöskin kokoasioista hieman pihalla, ja tällä hetkellä en rehellisesti osaa sanoa mitä kokoja tuolla kaapissa jo on, ja mitä tarvitaan rutkasti lisää. Kokoja löytyy kaikenkaikkiaan ihan niistä 50 senttisistä sinne 80cm:iin, mutta pitää vielä käydä huolella läpi että minkä verran on mitäkin. 

Nyt varmaan kannattaisi alkaa todella toivomaan tyttöä, sillä värimaailma on vahvasti siihen suuntaan kallellaan. Alussa kun ajattelin että ostetaan vain melko hillittyjä juttuja, jottei sitten mene kaikki uusiksi jos tulisikin poika. Yhtään mekkoa ei sentään vielä löydy varastosta, siihen poikaystäväni on vetänyt rajan. Ihan kuin se nyt enää mitään auttaisi hempeiden pastellisävyjen vallatessa kaappitilaa... 

Viikonloppuna mietittiinkin Tampereen ihania lastenvaatevalikoimia katsellessa, että entä jos se vauva onkin poika? Onko se ollenkaan varmaa se sukupuoli? Satuin sitten juuri lukemaan netistä artikkelin, jossa puhuttiin, että parhaimmillaankin ultrasta päätelty sukupuoli on vain hyvä arvaus. Käsittääkseni nämä veikkaukset kuitenkin ovat pääsääntöisesti oikeassa? Sataprosenttinen varmuus kuitenkin olisi tullut vasta tarkemmissa tutkimuksissa, mutta onneksi emme ole sellaisiin toistaiseksi joutuneet. 


Body - Metsola

Hurmaannuin noihin Metsolan kuoseihin viikonloppuna, ja oli pakko ostaa tuo keltainen body väripilkuksi vaatekaappiin. Ihanat ysärivibat lapsuudesta, Pupu Tupuna <3.


Housut ja pipo - H&M

Olen kaikenkaikkiaan koittanut leikkiä fiksua ja hillitä ostohimoja vauvanvaatekaupoilla. Jonkin verran vaatteita on kuitenkin välttämätöntä hankkia jo ennakkoon, ja kyllähän se pikkuvauva myös kuluttaa vaatteita ihan kiitettävällä tahdilla. 

 Omien vaatteideni kohdalla voisin olla kyllä fiksumpikin ostelija. Mielipide vaan vahvistui entisestään kun teimme viikonloppuna lopullista muuttoani Tampereelta Ouluun. Sanoinkin muuttoporukalle että ette sitten enää anna minun ostella vaatteita tähän tahtiin, ainakaan näitä virheostoksia... Vielä tarkemmin vaatepaljous konkretisoitui kun mahdutettiin meidän kahden ja beibin vaatevalikoimaa vaatehuoneeseemme. 

Tänään sitten kannoinkin täydennystä kirppispöytään. Toivotaan että vaatteet löytävät hyvän uuden kodin. Olen ollut kirppismyyjänä aika laiska, ja tälläkin kertaa jos vaatteet eivät sieltä pöydästä häviä lahjoitan ne jonnekin hyväntekeväisyyteen. Virheostokset saavat loppua minun osaltani.

Paljonkos teillä on "hamstrattu" vauvanvaatteita ennakkoon?:)


2 kommenttia:

 1. Tuo Pupu Tupuna -kuosi on kyllä niin ihana. Muutenkin tykkään Metsoloiden vaatteista.

  Ja nuo pupupöksytkin vallan söpöt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikö! Metsolalla on kyllä ihania tuommosia vähä retrompia kuoseja:)

   Poista