6. maaliskuuta 2017

Koti ATM


Nyt olen päässyt kaiken remontoimisen ja tavaroiden kantelun jälkeen viilailemaan pienempiä yksityiskohtia kodissamme. Remonttihan on ollut jo viikkotolkulla valmis ja loputkin tavarani kannettiin Tampereelta tänne muutama viikko sitten. Nyt vasta kuitenkin sain päivitettyä kotia kevääseen muutamilla uusilla jutuilla. Tämähän on se kaikista kivoin vaihe uuteen kotiin muutettaessa!


Viikonloppuna valmistui tämä olohuoneen uusi seinähylly, joka on ollut to do- listalla syksystä lähtien. Okei, kunnia hyllyn rakentelusta menee kyllä rakkaalle poikaystävälleni, mutta oli minulla selkeä rooli ideoijana ja assistenttina. Ostettiin siis nuo kannattimet ja hyllylevy erikseen, ja kasailtiin niistä itse tuo hylly. Visiotani vastaavaa seinähyllyä ei vaan yksinkertaisesti löytynyt kaupasta valmiina. Olin jo henkisesti valmistautunut että joudun maalailemaan kannattimet ja hyllylevyn, mutta onneksi ne sentään löytyivät täysin valmiina. Tämä itserakenneltu hylly tuli sitäpaitsi huomattavasti halvemmaksi kuin eri valmisvaihtoehdot, joita aluksi harkitsin. Sekä kannattimet että levy maksoivat vain noin parikymppiä kumpainenkin. Opiskelijabudjettiratkaisu siis!
Sohva on sama vanha, mutta uusilla tekstiileillä sai helposti vähän uutta ja keväisempää ilmettä. Uusi sohva kun ei ole nyt ostoslistalla ensimmäisenä sadan muun hankinnan painaessa päälle. Kuvassa näkyy myös tuo uusi pellavan sävyinen matto, joka oli sekin budjettilöytö alennusmyynneistä. Kerrankin kävi tuuri, että sisustusvimman iskiessä löysin ne juuri itseä miellyttävät jutut edullisesti! Ai vitsi miten nautin, kun sai heittää sen vanhan karvalankamaton pois ja pistää tämän sileämmän tilalle. Helpottaa siivoustakin huomattavasti, kun tästä uudesta matosta irtoaa koirankarvat hieman helpommin kuin edellisestä.


Tämä lamppu on ollut yksi suosikkiesineistäni jo parisen vuotta, minkä se on pyörinyt mukanani muutosta toiseen. Huippulöytö aikoinaan, ei ollut hinnan kiroissa ja ihailen sitä edelleen päivittäin. Nyt se taas kerran sai paraatipaikan tv-tasolta.


Uusin valaisinlemppari on puolestaan nämä 8 euroa maksaneet "hehkulamppuvalot". Näiden olisi tarkoitus toimia sitten yövalona pikkuiselle, sillä tähän nurkkaukseen tuolien tilalle on tulossa pinnasänky. 
Huvittaa tämä hurahtamiseni pinkkiin väriin, se kun ei ole aiemmin ollut tippaakaan juttuni. Mutta sitä on nyt jokapuolella tarjolla, ja onhan se pikkuprinsessojen ja kevään väri!


Makuuhuone on vielä viimeistelemättä, mutta kovin kummallisia juttuja tuohon tilaan ei saakaan mahtumaan. Sängynpäädystä ollaan haaveiltu, mutta sopivaa ei toistaiseksi ole löytynyt. 

Ihanaa kuitenkin kun valo lisääntyy joka päivä, ja sitä myötä inspiraatio niin kodin laittoon kuin blogihommiinkin kasvaa päivä päivältä!

 Ihanaa ja energistä alkanutta viikkoa :)


2 kommenttia:

  1. Voi vitsi toi hylly on kyllä kivan näkönen! 😍😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Oli sen kaiken jahkailun arvoista :')

      Poista