27. huhtikuuta 2017

20 kysymystä

Teillä saattaa tulla jo korvista ulos nämä "20 kysymystä"-blogihaasteet, mutta minusta nämä on vaan niin kivoja, sekä lukea että kirjoittaa itse :) Toinen hyvä syy tälle haasteelle on se, että en yksinkertaisesti osannut nyt kirjoittaa mistään muusta.

Mielessäni pyörii vain synnytys, synnytys, ja synnytys.. Ajatukseni ovat jo niin tiukasti ensi viikon lasketussa ajassa, etten osaa enää ajatella oikeastaan mitään muuta. Luulen, että aika luonnollinen ja tuttu juttu monelle odottavalle äidille. Tuntuu, että päivät vaan vilisee ohi, enkä saa mitään järkevää aikaiseksi.

No, kohta on tämäkin vaihe ohi, viimeistään noin kolmen viikon päästä! :') Josko saisin ajatukseni jäsenneltyä vielä viikonlopuksi, ja osaisin sitten kirjottaa niistä paremmin myös tänne blogin puolelle.

...

Tässä kuitenkin 20 kysymystä vastauksineen. Näihin minun ajatuksenjuoksuni vielä riitti, juuri ja juuri!

Nimeni on Anni Johanna Nissinen

Jotkut kutsuvat minua tosin Jossuksi

Olen syntynyt 6.2.1995 Vieremällä

Pienenä olin varma, että minusta tulee vaatimattomasti ihmislääkäri JA eläinlääkäri, helppo homma... Ehkä olisin liittänyt niihin vielä arkkitehdin ammatin, sekin kiinnosti!

Kolme parasta piirrettä minussa on toimeliaisuus, optimistisuus, herkkyys

Lähitulevaisuuteni suunnitelmissa on mm. synnyttää..

Suosikkikaupunkini on aina ollut se, missä milloinkin olen asunut, eli tällä hetkellä Oulu. Home sweet home! Jos ulkomaita miettii, on esimerkiksi Rooma ollut huikaisevan kaunis ja mielenkiintoinen. Kaikissa aina puolensa!

Suosikkibiisini tällä hetkellä on Alman biisit, ainakin treenibiiseinä ne ovat iskeneet lujaa!

Suosikkiravintolani ja -annokseni siellä on kreikkalaisen lautaset, joilta löytyy kaikkia mahdollisia välimeren herkkuja: fetaa, viininlehtikääryleitä, lammasta, halloumia, täytettyjä paprikoita... Toimii aina! Nyt on myös aika ikävä sushia, koska niitä en ole kertaakaan raskausaikana uskaltautunut syömään.

Suosikkijuomani on Vichy. Jos alkoholijuomia mietitään, niin täyteläinen punaviini.

Suosikkisarjani tällä hetkellä on Katastrofin anatomia. Järkytyn joka kerta niitä jaksoja katsellessani, mutta silti ne kiinnostaa minua ihan hullun lailla, ja joka kerta on pakko katsoa.

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on Sophie La Girafen Sos Cream ja Babyoil. Niistä olen saanut parhaan avun tähän venyneen ihon kuivuuteen ja kutinaan raskausaikana.

Suosikkisovellukseni puhelimessa on Whatsapp, Instagram, ja yllätys yllätys, Babyapp.

Pakkaan mukaan matkalle aina mahdollisimman vähän! Inhoan painavien laukkujen raahaamista, sillä tosi pienelläkin tavaramäärällä yleensä pärjää hyvin. Hyvät kengät on kyllä melkein joka matkalla ehdottomat, usein ihan jotkut juoksulenkkarit tms.

Mitä teen kotona kun kukaan ei näe Näki tai ei, niin tanssiminen lähtee aina aika hyvin kun kuuntelen musiikkia. Ja tietenkin yleensä vähemmän mairittelevissa asuissa. Ja ehdottomasti peilin edessä...

Viimeisin sisustusostokseni on Granitin käsipyyhkeet ja saippuapullo kylpyhuoneeseen.

Viimeisin Whatspp-viesti  Tommilta: "Jatketaan (yläpeukku ja hymiö)".

Paras tapa tuhlata 50 euroa on mennä hierontaan tai sitten suunnata johonkin hyvään ravintolaan syömään.

Bravuurini keittiössä on lasagne ja mutakakku. Helppoa ja niiin hyvää <3.

Viikonlopun herkutteluja varten ostan yleensä irttareita makuunista. Tälle viikonlopulle on kyllä luvassa myös munkkeja ja hyvää grilliruokaa vapun kunniaksi!

...

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua joka ikiselle! <3 Minä ainakin aion viettää viikonloput ja vaput täysin tässä kotosalla rentoutuen, Tommin seurasta nauttien. Josko se vauvakin sitten haluaisi jo tulla meidän kanssa vapun juhlintaan (;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti