15. huhtikuuta 2017

Bumbleride Indie - ensivaikutelma vaunuista

Nyt ollaan päästy vauvamateriafiilistelyn huipulle! Saatiin tällä viikolla meidän ihanat Bumbleriden Indie-yhdistelmävaunut kotiin saakka, ja nyt ollaan hypistelty niitä innoissamme. Tälläkin hetkellä ihailen kiesejä, jotka kylläkin vievät valtavasti tilaa pienen pienessä eteisessämme.

Päädyimme näihin Bumblerideihin hyvinkin pitkällisen ja tarkan pohdinnan jälkeen. Alunperin mielessä oli ihan eri merkki ja malli, mutta myyjän esiteltyä meille nämä vaunut, olimme molemmat täysin myytyjä.Näissä vaunuissa meitä miellytti erityisesti vaunujen ketteryys ja suhteellisen pieni koko. Plussaa tuli myös siitä, että tarvittaessa nämä menee juoksurattaistakin, kun etupyörän lukitsee paikoilleen. Meille ainakin vakuuteltiin liikkeessä, että näiden kanssa olisi juostu puolimaratonejakin.

Poikaystävä onkin sopivasti menossa toukokuussa juoksemaan kyseisen matkan, ja ehdotin jo, että sinne vaan tyttö vaunuihin sitten mukaan. Ehkä me ei kuitenkaan lähdetä pariviikkoisen vauvan kanssa testailemaan kärryjen maratonominaisuuksia...

Iso juttu oli tietenkin myös se, että nämä kärryt mahtuivat meidän pikkuruiseen auton takakonttiin. Nämä sujahtaa näppärästi kyytiin ilman renkaiden irrottelua, niin vaunu- kuin ratasvaiheessakin.

Tykättiin myös siitä, että ratasvaiheessa ei ole erillistä ratasistuinta, vaan se koostuu kangasosista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että rattaat menevät kasaan ilman minkään osan irrottelua siinä vaiheessa, kun vaunukoppaa ei enää tarvita.

Meidän molempien silmää miellytti myös vaunujen sporttinen ulkonäkö. Väriksi valittiin yksimielisesti klassinen tummansininen, johon on sitten helppo yhdistellä muita värejä (pinkkiä), jos mieli niin tekee.

Vaunukoppa oli myös kivan simppeli muotoilultaan ja tuntui todella käytännölliseltä vetoketjulla toimivan aukaisusysteemin ansiosta.  Tuo ihana Kurtisin kuomusuoja on Ombrellinon valikoimista.

Tietenkin vasta käytännössä nähdään, kuinka nämä todella toimivat, mutta ensivaikutelma ainakin on todella hyvä! Ja niin paljon hyvää olen lukenut näistä kieseistä, että ei kai nämä voi ihan hukkaostos olla, eihän? Näin ensikertalaisille kun tuo vaunuviidakko tuntui välillä aika hämmentävältä.

Meiltä löytyy myös vaunurungon kanssa yhteensopiva Cybexin turvakaukalo, joka sekin vaikuttaa etukäteen varsin näppärältä systeemiltä.

Tässä vielä kootusti plussat ja miinukset vaunuista (näin ennakkoon ajateltuna...)

+Pieni koko niin käytössä kuin kasaan taitettunakin
+Isot ilmakumipyörät sopii moneen maastoon
+Hyvät lenkkeilyominaisuudet, etupyörän saa myös lukittua "juoksuasentoon"
+Ratasvaiheessa istuinosaa ei tarvitse erikseen irrotella kasaantaitettaessa
+Keveys
+Ulkonäkö myös miehen mieleen, ei liian naiselliset (Ilmeisesti jotkin mallit sitten on?:D)

-Pieni tavarakori
-Ratasvaiheessa lasta ei saa käännettyä kasvot työntäjään päin


Löytyykö teiltä kokemuksia kyseisistä vaunuista? :)


Kuomusuoja saatu Ombrellinolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti